WhatPulse Forums » Support » Website v » Computer Info Showing Incorrect Info Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Computer Info Showing Incorrect Info
03-20-2021, 05:16 AM
Post: #1
Computer Info Showing Incorrect Info
On the computer info page it shows that my gpu is Microsoft Basic Display, How do i make this show my actual graphics card


Attached File(s)
.png  image_2021-03-20_161618.png (Size: 4.51 KB / Downloads: 33)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Clicking an application now defaults to showing the version Robby250 0 2,320 02-26-2016 09:19 PM
Last Post: Robby250
  Unable to find account or computer. nig 0 2,213 12-10-2015 09:27 PM
Last Post: nig
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 2,477 10-01-2015 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong OS and no Computer details gadean 3 3,808 09-03-2015 07:33 AM
Last Post: maranello69
  Computer info propphet 2 2,812 04-02-2015 01:15 AM
Last Post: propphet
  [SOLVED] mouse and keyboard heatmap not showing guga.melro 1 3,211 10-29-2014 07:46 AM
Last Post: smitmartijn
  Incorrect version number sorting Megachip 3 5,270 03-21-2014 08:22 PM
Last Post: Megachip
  Computer name and rare characters Electrosa 0 3,326 01-21-2014 09:27 AM
Last Post: Electrosa
  Application info missing mufcie 0 2,840 12-06-2013 02:07 PM
Last Post: mufcie
  Premium Services Period Graph Shows Incorrect Data Inquizitor 2 4,566 09-06-2013 09:49 PM
Last Post: Inquizitor

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)