WhatPulse Forums » Support » Client software v » Wrong Screen Resolution on computer profile Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wrong Screen Resolution on computer profile
03-10-2021, 02:48 PM
Post: #1
Wrong Screen Resolution on computer profile
My "Desktop" profile shows
1 Monitor (4096x1152)
while I have a Display with 5120x1440

It was shown with the correct info on WP 2.x, so I suppose it's a client software problem sending or reading wrong data.

I have the latest stable version 3.1 but cannot tell if it was wrong on 3.0 already.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 399 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
Question [Win10] Uptime not tracked when screen locked? dgw 0 657 10-08-2020 09:44 PM
Last Post: dgw
  Wrong Video Resolution LittleSparko 0 1,103 03-16-2020 09:59 AM
Last Post: LittleSparko
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,352 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 5,929 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 3,006 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
  crashing my computer MarioFan835 2 2,715 04-14-2016 11:17 PM
Last Post: MarioFan835
  Uptime being tracked when computer is off? xDarkistic 4 3,614 04-13-2016 05:53 PM
Last Post: xDarkistic
  [CLOSED] 2.7 Geek Window Closes after exiting full screen Media on twitch and youtube arsha99 2 2,558 04-11-2016 11:24 PM
Last Post: arsha99
  Stats on computer different than online stats teiu88 1 2,770 10-08-2015 01:17 PM
Last Post: Robby250

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)