• ¡Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Keyboard layout menu bug
Threaded Mode
#1
Bug 
I'm running WP 2.6.3 on OS X 10.11. My computer's keyboard layout is set to Colemak.

When selecting a keyboard layout in Input, all works fine. However, when the window is relaunched, the layout selection box displays the name of the item following the actually selected item. Data collection and the keyboard heatmap are unaffected by this bug; it's just the dropdown menu.


Attached Files
.png   Screen Shot 2015-10-05 at 6.48.37 PM.png (Size: 348.9 KB / Downloads: 265)
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  WhatPulse randomly stop tracking keyboard strokes anandinasu 0 280 09-29-2021, 03:37 AM
Last Post: anandinasu
  Incorrect Key Presses and Key Combinations using Dvorak Layout openam 2 749 05-11-2021, 03:17 AM
Last Post: babie
  3.0: misplaced try menu danieleg 0 730 01-10-2021, 08:51 AM
Last Post: danieleg
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 3,815 03-17-2017, 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Win10 x64 | Start Menu / Context Menu / Desktop becomes unresponsive Anthraxium-64 1 2,831 10-31-2016, 08:24 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 2,733 06-24-2016, 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 3,236 03-25-2016, 07:29 PM
Last Post: Mattie112
  [FIXED] keyboard heatmap does not change color MajusXCVII 3 3,902 05-16-2015, 10:41 AM
Last Post: smitmartijn
Question [SOLVED] Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5] timothymh 2 3,501 04-04-2015, 01:37 PM
Last Post: timothymh
  [CLOSED] keyboard heatmap CciicC 1 2,887 03-17-2015, 11:38 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)