WhatPulse Forums » Support » Client software v » OSX client issues since latest update Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OSX client issues since latest update
05-15-2015, 08:05 AM
Post: #1
OSX client issues since latest update
Updated the client a few days ago and my system logs are littered with messages about WP

Code:
14/05/2015 17:15:40.338 whatpulse[50461]: IMK Stall detected, *please Report* your user scenario in <rdar://problem/16792073> - (imkxpc_uniqueClientIdentifierStringWithReply:) block performed very slowly (33.35 secs)

In addition to this, the client seems to be reporting that it is being run on windows for new pulses as seen here: http://whatpulse.org/mehcore/computer/iMac

and my other OSX system cannot be viewed online: http://whatpulse.org/mehcore/computer/Macbook+Pro
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2015, 06:51 PM
Post: #2
RE: OSX client issues since latest update
Can you check what your proxy settings are inside the WhatPulse client? If they are set to detect automatically, try to disable that.

The "imkxpc_uniqueClientIdentifierStringWithReply" is not inside the client, so I'm assuming it's something the client calls on to get something...searching gives me Safari, which it gets the proxy data from.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2015, 06:57 PM
Post: #3
RE: OSX client issues since latest update
Thanks for your reply, nothing is checked inside proxy settings, and this has only started happening since I updated to 5.6
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,037 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 566 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,177 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 968 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,450 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,117 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 928 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 850 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding. BootVluchteling 5 1,529 04-01-2016 07:37 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Creator13 1 823 03-06-2016 12:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)