WhatPulse Forums » Support » Client software v » Stuck on green Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stuck on green
04-06-2009, 06:13 PM
Post: #1
Stuck on green
I'm trying to pulse but whenever I try it just shows the green icon and I can't do anything with it unless I shut it off through task manager. I have version 1.6.2 and I'm on windows vista.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-06-2009, 06:19 PM
Post: #2
Stuck on green
Just to clarify, have you tried closing down whatpulse and then restarting it?

If not do so, and if you have then try some of the following:

- Try running whatpulse as administrator, and see if you can pulse then
- Try changing the port to 3490 (Go into settings, second tab).
- As a last resort (You will loose all keys clicks), log out of your profile and restart whatpulse However, you will loose ALL keys / clicks

* Edit *
You may not want to try the third until somone with more experiance than I has offered some solutions to try Smile

Hope this helps Smile

~ Chris

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-06-2009, 08:49 PM
Post: #3
Stuck on green
Running as administrator didn't work and the 2nd tab in settings doesn't have anything that changes port, only the Proxy settings tab has port options.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-06-2009, 08:53 PM
Post: #4
Stuck on green
Program Settings #2 Tab has Port Settings, allowing you to choose between Port 80 and Port 3490.

If this is not visible, you do not have 1.6.2 installed.

http://www.suckmytrend.com

[Image: Slow2die.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-06-2009, 09:33 PM
Post: #5
Stuck on green
It's on the right hand side of the screen (second tab, settings window), there are two options, port 80 and port 3490.

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-06-2009, 09:54 PM
Post: #6
Stuck on green
Oh I had to download 1.6.2 from the website, the update said I already did have 1.6.2 when I didn't. Thanks for the help!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-06-2009, 09:56 PM
Post: #7
Stuck on green
Hmm I think that might be a bug actually, my friend has 1.6 but his says it's 1.6.2 :/

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2009, 01:39 AM
Post: #8
Stuck on green
Yeah update feature is fucked. Need to work on that.

1.6.2 has a 30 second timeout on pulses, thus if it can't connect, you don't have to force-shutdown the program.

*needs to update the knowledge base*
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 792 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  client stuck on "retrieving computers.." Kehet 1 3,148 04-10-2013 05:04 PM
Last Post: smitmartijn
  Gets stuck on 'Verifying Account Information' Degenx2 14 8,187 05-14-2009 02:10 PM
Last Post: realfan10

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)