WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] I'm probably crazy to report this... Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] I'm probably crazy to report this...
05-08-2015, 01:19 PM (This post was last modified: 05-16-2015 10:45 AM by smitmartijn.)
Post: #1
[FIXED] I'm probably crazy to report this...
Today I opened Whatpulse to view the boot calendar (because I usually use uptime to see how long I worked, but today I rebooted halfway), and I noticed that I could see a beautiful chart that wasn't available before.

So, it seems my client thinks I'm premium (yaay me), while I'm not. Here's the proof:
[Image: JqczU5Sl.png]

I'm behind a company firewall atm, so maybe the check is blocked by it? Only a few ports are allowed (like port 80).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2015, 05:23 PM
Post: #2
RE: I'm probably crazy to report this...
It's known and being fixed, thanks. :-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 1,432 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 1,681 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 937 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 721 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Unable to Install 2.7 dj_chalky 2 862 06-01-2016 01:53 PM
Last Post: dj_chalky
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 942 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
Rainbow [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button Tennouzu Claudia 4 1,336 04-01-2016 07:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date Wopian 2 1,176 11-07-2015 03:09 AM
Last Post: Wopian
  [FIXED] 2.6.1 Causing AntiVirus alerts JOE95443 3 1,499 05-30-2015 09:43 AM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Program not working suddenly London_Ash 3 1,620 05-30-2015 09:43 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)