WhatPulse Forums » Support » Client software v » [CLOSED] Geek Window Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CLOSED] Geek Window
04-13-2015, 06:55 AM (This post was last modified: 05-08-2015 06:50 AM by smitmartijn.)
Post: #1
[CLOSED] Geek Window
Just wanted to say I liked the old geek window better for two reasons:

1. It IMMEDIATELY displayed the increase in clicks/keystrokes which was pleasing to watch compared to the current geek window which seems like it updates every x seconds or something.

2. Geek window doesn't add towards the total keystrokes/clicks until after you pulse, so the only number you see going up is unpulsed keys/clicks.

I'm curious if it's possible to change these so that they work like the old geek window, or if it's viable to just download an older version of whatpulse for the old geek window.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-13-2015, 03:58 PM
Post: #2
RE: Geek Window
The geek window in 2.x updates every 0.5 second, so not every x seconds. 0.5 is not really noticeable.

And have a look at the geek window editor in the settings. You can add pretty much every statistic available, including the total keys/clicks.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-14-2015, 02:43 AM
Post: #3
RE: Geek Window
The old geek window updated every time it recorded a keystroke and that is just what I prefer - is there a way to change how often it updates?

I have already looked at the geek window editor settings and I do have total keys/clicks - but these numbers do not increase until a pulse. if you only have those statistics open the count doesn't go up while you're typing like it did in the old versions.

Is there a way to change this also?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2015, 04:20 PM
Post: #4
RE: Geek Window
(04-14-2015 02:43 AM)Krazl Wrote:  The old geek window updated every time it recorded a keystroke and that is just what I prefer - is there a way to change how often it updates?

No, there is not.

(04-14-2015 02:43 AM)Krazl Wrote:  Is there a way to change this also?

The total keys are based off your profile, which can have multiple computers linked to it. If the total keycount is incremented when you type, it is incorrect if you have more than 1 computer, which is why the total keycount is only refreshed when you pulse.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  geek window wont open samjolteon 0 139 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  Geek Window off in user rank WOWVern 1 358 03-03-2017 06:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 522 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 413 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] docker and whatpulse Sc0rian 16 4,271 11-12-2016 11:23 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 550 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Resetting File/Program Directories? Calipup 4 733 10-31-2016 10:39 PM
Last Post: Calipup
  [CLOSED] Win10 x64 | Start Menu / Context Menu / Desktop becomes unresponsive Anthraxium-64 1 502 10-31-2016 08:24 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Java Games are not counting? iOChris 3 636 10-31-2016 08:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 919 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)