WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5] Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5]
04-02-2015, 10:57 PM (This post was last modified: 04-04-2015 01:38 PM by smitmartijn.)
Post: #1
Question [SOLVED] Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5]
When I open WhatPulse and look at my keyboard heatmap, everything looks fine, except the key stats when hovering over the monthly heatmap are those of about one day. All the other time spans are fine, including weekly and 3 months. Any idea what's up?
[Image: Image%202015-04-02%20at%206.53.14%20PM.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-04-2015, 10:31 AM
Post: #2
RE: Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5]
It's actually -this- month, so the little few days that we've had in April. That explains the little amount.

But it's more logical to show the last month (as in 29-31 days), so I'll change that in the next version, thanks for bringing it up!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-04-2015, 01:37 PM
Post: #3
RE: Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5]
(04-04-2015 10:31 AM)smitmartijn Wrote:  It's actually -this- month, so the little few days that we've had in April. That explains the little amount.

But it's more logical to show the last month (as in 29-31 days), so I'll change that in the next version, thanks for bringing it up!

Ohhh, I see! Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,037 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 1,058 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 801 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,582 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 3,390 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,754 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 990 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 1,050 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
Sad [SOLVED] The only thing that kept me from using whatpulse itzhalo 3 1,580 09-07-2016 09:53 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 1,027 07-08-2016 09:38 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)