WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] [Mac 10.10] Total keycount: unknown Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] [Mac 10.10] Total keycount: unknown
03-27-2015, 06:34 PM (This post was last modified: 03-27-2015 08:56 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] [Mac 10.10] Total keycount: unknown
I just noticed recently that the client window on my Mac is listing my keyccount as "unknown" and the geek window is reporting it as zero. I checked the permissions and they are set correctly (and none of the modifier keys are being recorded either). Updated the client to the newest beta and that still didn't solve the problem. Also reset the client token with no luck.

Anything else you can think of that could be causing this?

Edit:

1) WhatPulse 2.5-1157 (beta) now, but issue also occurred on previous stable
2) Mac OS X 10.3
5) No error (except for the "Total keycount: unknown" in the client)
6) Chrome, iTunes, Spotify, Outlook, OmniFocus
7) Screenshots:
http://i.imgur.com/rRokFV5.png
http://i.imgur.com/zyhlH4j.png

----------
Running Mac Client
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2015, 07:51 PM
Post: #2
RE: [Mac 10.10] Total keycount: unknown
If the keyboard icon is faded, it means key counting is disabled in the settings. Enable it, it'll continue counting where it left off.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2015, 07:52 PM
Post: #3
RE: [Mac 10.10] Total keycount: unknown
Well now I feel stupid, I have no idea how I missed that (or how it even got unchecked to begin with).

Thanks

----------
Running Mac Client
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2015, 08:56 PM
Post: #4
RE: [Mac 10.10] Total keycount: unknown
You're welcome. :-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 773 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 648 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,334 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,459 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 884 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 891 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
Sad [SOLVED] The only thing that kept me from using whatpulse itzhalo 3 1,284 09-07-2016 09:53 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 919 07-08-2016 09:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 3,810 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 992 03-25-2016 07:29 PM
Last Post: Mattie112

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)