WhatPulse Forums » Support » Client software v » Error: "Network access is disabled." Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error: "Network access is disabled."
01-10-2021, 11:47 AM
Post: #1
Error: "Network access is disabled."
Hello!
I started receiving this error a day or two ago. I haven't changed anything in my system and haven't touched WhatPulse either.
I have restarted my PC a few times after that, also tried to switch my PC to use WLAN instead of ethernet, but to no effect.
What should I do?


Attached File(s)
.jpg  error.jpg (Size: 15.58 KB / Downloads: 49)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Error: "Network access is disabled." - Jourei - 01-10-2021 11:47 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 253 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
  Getting a lot of application error cavveman 0 263 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  Error regarding missing DLL TheIceMage 7 795 01-20-2021 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
Question 3.0 not tracking network stats on macOS numbermaniac 0 316 01-02-2021 11:36 AM
Last Post: numbermaniac
  3.0 Mac Network Not Tracking mewturn 3 496 12-30-2020 05:57 AM
Last Post: mewturn
  OS X Big Sur SSL error firegate666 3 844 11-30-2020 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Question SSL Handshake Error dkuebric 13 4,092 11-19-2020 04:08 PM
Last Post: Dosphal
  Portable Mode Network Recording ItsRiftzy 1 905 09-04-2020 03:25 PM
Last Post: smitmartijn
  Wired Network Stats for USB-C to RJ45 abpop 3 1,233 08-05-2020 01:51 PM
Last Post: abpop
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 6,927 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)