WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] Premium on site does not match premium on client Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Premium on site does not match premium on client
06-26-2016, 06:10 PM
Post: #4
RE: [FIXED] Premium on site does not match premium on client
Hi,

Just wanted to drop a note that this will be fixed in 2.7.1, which will be out soon.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: [FIXED] Premium on site does not match premium on client - smitmartijn - 06-26-2016 06:10 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question The luncher does not add several applications to the site Swirux 0 214 11-13-2019 09:36 AM
Last Post: Swirux
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,965 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 880 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,991 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,061 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,328 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 3,233 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,466 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 2,044 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 916 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)