WhatPulse Forums » Support » Website v » Premium Services Period Graph Shows Incorrect Data Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premium Services Period Graph Shows Incorrect Data
09-06-2013, 08:55 PM
Post: #2
RE: Premium Services Period Graph Shows Incorrect Data
Look again, it should be better. Technical story, but the gist of it, is that it was caching something wrongly on your account due to a combination of your account info..But it doesn't now! ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Premium Services Period Graph Shows Incorrect Data - smitmartijn - 09-06-2013 08:55 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 963 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 1,711 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 1,677 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  Global app data capped micycle 2 1,732 09-15-2015 11:41 AM
Last Post: Megachip
  Premium graphs don't update while not premium Robby250 7 3,017 07-05-2015 03:22 PM
Last Post: smitmartijn
  Premium Graphs Date Range MarcusLothar 2 1,876 12-16-2014 09:51 PM
Last Post: MarcusLothar
  Premium Graphs Data Issue Wopian 5 4,444 04-27-2014 11:02 PM
Last Post: Wopian
  Premium Membership - Paypal m0nx 2 3,255 04-08-2014 09:18 AM
Last Post: SearchBuzz
  Referral Premium Credit Inconsistencies n01 4 4,415 03-21-2014 09:45 PM
Last Post: n01
  Incorrect version number sorting Megachip 3 3,690 03-21-2014 08:22 PM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)