WhatPulse Forums
Heatmap not working in 2.6.1 - Printable Version

+- WhatPulse Forums (http://whatpulse.org/forums)
+-- Forum: Support (/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Forum: Client software (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Heatmap not working in 2.6.1 (/showthread.php?tid=6552)

Pages: 1 2


Heatmap not working in 2.6.1 - DominatorX - 05-17-2015 03:55 PM

Ever since I updated from 2.5b to 2.6.1, the keyboard heatmap hasn't been working. The colours aren't there and the "times pressed" per key isn't shown.
It still shows total keys pressed correctly, it's just the heatmap.

Specs: Windows 8.1 Pro, x64, Run As Administrator enabled

Help please? <img src="http://whatpulse.org/forums/images/smilies/undecided.gif"/>


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - smitmartijn - 05-17-2015 04:39 PM

I believe you're running 2.6, not 2.6.1. Please verify and upgrade if it's 2.6.


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - DominatorX - 05-18-2015 01:11 AM

(05-17-2015 04:39 PM)smitmartijn Wrote:  I believe you're running 2.6, not 2.6.1. Please verify and upgrade if it's 2.6.

The window name clearly says "WhatPulse 2.6.1." I can provide a screenshot if you doubt my vision.


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - sarnex - 05-18-2015 02:46 PM

I am having the same issue on Gentoo Linux. I am also using 2.6.1.


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - smitmartijn - 05-18-2015 05:39 PM

(05-18-2015 01:11 AM)DominatorX Wrote:  I can provide a screenshot if you doubt my vision.

That would actually be helpful. Also please post your app.log file somewhere I can see.


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - sarnex - 05-18-2015 06:18 PM

(05-18-2015 05:39 PM)smitmartijn Wrote:  
(05-18-2015 01:11 AM)DominatorX Wrote:  I can provide a screenshot if you doubt my vision.

That would actually be helpful. Also please post your app.log file somewhere I can see.

https://i.imgur.com/HXYytpM.png

http://pastebin.com/raw.php?i=9JfQQ39T


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - DominatorX - 05-18-2015 06:36 PM

(05-18-2015 05:39 PM)smitmartijn Wrote:  Also please post your app.log file somewhere I can see.

Where can I find the app.log file? I assumed it'd be under C:\\Program Files(x86)\WhatPulse2 but it isn't there.


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - smitmartijn - 05-18-2015 06:44 PM

In the data dir: http://whatpulse.org/kb/content/2/6/en/data-files.html


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - DominatorX - 05-18-2015 06:57 PM

Found it, thanks.

app.log: http://we.tl/LfDA0E9I7l
Screenshot: http://imgur.com/901Mtgk


RE: Heatmap not working in 2.6.1 - DominatorX - 05-19-2015 05:21 PM

I played around with some settings and now the heatmap is working...

Does input tracking on applications affect the heatmap (because I had it disabled before, but I enabled it now)?