WhatPulse Forums » Support » Client software v » Can I help you with a localization of UI? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can I help you with a localization of UI?
11-20-2017, 08:53 AM
Post: #1
Can I help you with a localization of UI?
Hi! I found a topic http://whatpulse.org/forums/showthread.p...#pid36977, where I have read that the localization of client is on the todo.
Can I help you to translate the interface into Russian? It is my native language.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can't pulse, but no error? Wezzor 0 307 11-20-2018 08:50 PM
Last Post: Wezzor
  Can't pulse after changing password TheIceMage 9 802 11-16-2018 03:18 PM
Last Post: TheIceMage
  Can't open WhatPulse anymore: AES/OpenSSL billiam598 2 437 11-15-2018 10:05 AM
Last Post: Nissehamp
  Is there a way to see the first/last time you used an application? alexman695 1 694 07-08-2018 04:00 PM
Last Post: Megachip
  Can't pulse/log back in fag 1 720 06-15-2018 05:21 PM
Last Post: fag
  OSX: cannot pulse or update (The number you are dialing is busy) yugecin 2 1,237 04-15-2018 07:44 AM
Last Post: Togs
  [SOLVED] Can not Pulse anymore [GoT]Cloudsx 9 5,733 04-03-2017 05:46 AM
Last Post: [GoT]Cloudsx
  Help for Linux version angelo.gallesio 0 1,705 04-27-2016 11:26 AM
Last Post: angelo.gallesio
Rainbow [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button Tennouzu Claudia 4 3,821 04-01-2016 07:38 PM
Last Post: smitmartijn
Question How can I count keys before keybindings(Karabiner)? kumamotone 0 1,828 12-22-2015 09:56 AM
Last Post: kumamotone

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)