WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64
10-05-2016, 07:44 PM
Post: #11
RE: Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64
(09-13-2016 09:32 AM)RobbinL Wrote:  
(09-13-2016 04:16 AM)[DeApen]Grandmasg Wrote:  The way i fixed this problem:

* Remove whatpulse completely (also remaining key .. etc Sad )
* Remove WinPcap
* Ccleaner --> clean register
* Open regedit --> remove everything with search "whatpulse"
* Reboot (maybe not necessary)
* Reinstall whatpulse

That worked for me, thank you!

I have the same problem, Win 10 x64
ANd the solution above didn't fix my issue (tried two time with and without reboot)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-08-2016, 06:43 PM
Post: #12
RE: Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64
(10-05-2016 07:44 PM)Sovex66 Wrote:  I have the same problem, Win 10 x64
ANd the solution above didn't fix my issue (tried two time with and without reboot)

Hi,

The issue with hooking up to an existing post is that your issue could be different from the one described in previous posts. If you do have an issue, try to post a new thread and definitely post the information requested in http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=810

Having said that, if you've already reinstalled, you're most likely not having the same issue. I've recently come across a few people who had corrupted 'network-ports.csv' files, which the client does not like. This file is located in your data directory (http://help.whatpulse.org/kb/client/data-files), try deleting it.

If that doesn't work, definitely post the info in the thread I mentioned earlier.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,138 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 861 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,671 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,691 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 799 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,675 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,218 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,060 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,346 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 1,137 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)