WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup
02-24-2014, 09:10 PM (This post was last modified: 02-28-2014 06:03 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup
WinPcap suddenly appears to be causing WhatPulse to crash on my Windows 7 Home Premium installation (KellysLaptop). It was running just fine last night (12 hours ago) but now it crashes shortly after starting the WinPcap process.

I have tried rebooting, reinstalling WhatPulse and WinPcap, with no success. Sad

Uninstalling WinPcap seems to be the only way to get the client to run.

Here are my relevant log files from the crash reporter.
https://www.dropbox.com/s/zvddrf7f1fpout...se-log.zip
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2014, 02:43 AM (This post was last modified: 02-25-2014 02:45 AM by Inquizitor.)
Post: #2
RE: WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup
I'm starting to think that there may be some other issue going on. WhatPulse is now crashing on startup on my other laptop as well (AsusLaptop), which I haven't used in several weeks. Uninstalling Winpcap stops the crashes.

I sent a crash report via the program.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2014, 08:04 AM
Post: #3
RE: WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup
Try this: https://twitter.com/whatpulse/status/438216374041976832
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2014, 08:08 AM
Post: #4
RE: WinPCap Suddenly Causing Client To Crash On Startup
Deleted GeoIP.dat and reinstalled WinPcap. It works perfectly now! Smile

Thank you for the swift response.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 670 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 581 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 1,885 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,259 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 502 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,031 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 906 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,349 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 835 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,069 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)