WhatPulse Forums » Support » Client software v » Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
12-05-2013, 02:19 AM
Post: #1
Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
I had a blue screen and suddenly an error prompted when I restarted my computer, and now....
http://puu.sh/5Cue5.png


http://puu.sh/5Cuf0.jpg


Is it possible for a what pulse admin to make my client side the same as my
online number.
Sorry for the bother I am just a bit OCD with my numbers...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-05-2013, 03:21 PM
Post: #2
RE: Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
If you log out and log back in after pulsing, it should fix it.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-05-2013, 05:17 PM (This post was last modified: 12-05-2013 05:22 PM by n01.)
Post: #3
RE: Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
Also, the website lags a little bit behind the client even if you pulse regularly, but if you stop pulsing and wait 24 hours, you can see that it does catch up.

Note though that if you uninstall and reinstall Whatpulse, or otherwise have your local statistics database corrupted, the client's total stats will cease to match those on the website permanently; the client does not download old totals from the website, nor is it meant to. I discovered this after a reinstall and ended up just having to live with it, so if you want to keep those numbers consistent long-term, make sure you keep your database safe!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-08-2013, 03:56 PM
Post: #4
RE: Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
The website only 'lags' if you don't pulse. When you pulse, it is instantly updated.

The totals inside the will also differ if you have multiple computers where you are running the client, as the totals are really the totals of your account, so all computers added up.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2014, 05:01 PM
Post: #5
RE: Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
(12-08-2013 03:56 PM)smitmartijn Wrote:  The website only 'lags' if you don't pulse. When you pulse, it is instantly updated.

Uhm, I'm not finding this to be true. The website very reliably reflects what my pulsed stats were between 12 and 48 hours earlier, but never outside of this range. This might not be a systemwide issue, but I certainly never see my site stats "instantly updated" as you are referring to.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-08-2014, 09:16 AM
Post: #6
RE: Total Keycount (Client) and Total Keys (Server Side) not same
(02-07-2014 05:01 PM)n01 Wrote:  Uhm, I'm not finding this to be true. The website very reliably reflects what my pulsed stats were between 12 and 48 hours earlier, but never outside of this range. This might not be a systemwide issue, but I certainly never see my site stats "instantly updated" as you are referring to.

When you pulse, the stats on the website are instantly updated, that is just a fact. The first reason for this thread was the synchronisation of the account tab totals and the website totals.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 653 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 186 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 1,059 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
  Modifier keys not registered (shift, alt, ctrl, enter) teilvtiw 3 1,441 02-26-2017 05:54 AM
Last Post: teilvtiw
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 481 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 1,473 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 626 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 576 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 551 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  doesn't recognize keys Posergoth6667 1 543 05-09-2016 04:56 PM
Last Post: mupi

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)