WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse won't detect my Computer Name Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse won't detect my Computer Name
09-04-2012, 08:30 PM
Post: #1
WhatPulse won't detect my Computer Name
Version: 1.7.1
Username: carolcat
Operating System: Windows 7, 64-bit
(I'm currently unable to login to my WhatPulse account so I hope this is enough information)

Earlier today the power at my house went out. When it came back, I started my computer back up and decided to go ahead and pulse. It gave me an error message, saying that my savefile was corrupt and to reset my local settings. I went ahead and uninstalled and then reinstalled, as mentioned by X-Kal in another thread (that I currently can't link to, but oh well).

Upon running WhatPulse after the reinstall, it prompted me to login to my account. I entered in what I'm pretty sure is still my correct info, but upon pressing "Check for Computer Names", nothing comes up. A look in the debug.log tells me that I've entered in an incorrect password, but I'm pretty sure it's the correct one.

I'm not sure if this has something to do with me resetting my password earlier today, but I tried the new password I was issued and that didn't work.


I would've felt more comfortable sending a message to one of the admins about this issue but I'm new to these forums so I'll just leave this here in hopes that someone might be able to help me out.
Visit this user's website Find all posts by this user
09-04-2012, 08:34 PM
Post: #2
WhatPulse won't detect my Computer Name
Sorry for the double post, but I fixed the issue myself. If an admin could close this topic for me, that would be great Smile
Visit this user's website Find all posts by this user
09-05-2012, 01:49 AM
Post: #3
WhatPulse won't detect my Computer Name
Yay! I'm glad everything worked! I'll close the thread, now. If things act up again, don't hesitate to start up a new one!

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 62 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 64 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 280 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 302 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
  Wrong Screen Resolution on computer profile LittleSparko 0 140 03-10-2021 02:48 PM
Last Post: LittleSparko
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 975 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 973 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 3,968 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 2,460 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 1,116 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)