WhatPulse Forums » Support » Client software v » giving pcap permissions breaks whatpulse Welcome back, Guest.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
giving pcap permissions breaks whatpulse
04-18-2019, 01:08 AM,
#1
Exclamation  giving pcap permissions breaks whatpulse
I've been trying to get whatpulse up and running for a few hours now, and I was successful a few minutes ago, until I tried to add the network permissions running

sudo setcap cap_net_raw,cap_net_admin=eip ./whatpulse

now whatpulse can't seem to find the Qt library again, even though the environment variable is set pointing to the Qt/gcc_64/lib

what happened when I ran this that it can't find the Qt lib anymore??

Any help would be appreciated
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Whatpulse is not tracking anything on linux Xabec 2 202 11-29-2021, 09:08 AM
Last Post: Xabec
  Whatpulse client backup: Access is denied. Galaxied 1 119 11-28-2021, 10:31 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse on Ubuntu not recording network metrics [solved] Code-E 2 288 11-03-2021, 10:29 PM
Last Post: Code-E
  WhatPulse randomly stop tracking keyboard strokes anandinasu 0 288 09-29-2021, 03:37 AM
Last Post: anandinasu
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 3 1,171 09-10-2021, 11:30 AM
Last Post: kitliasteele
  [SOLVED] WhatPulse Refuses to Start automatically. iisacc 11 13,147 08-23-2021, 09:45 PM
Last Post: Tealdragon204
  Whatpulse doesn't track internet up/down correctly on gigibit internet Deuss 2 575 08-19-2021, 08:32 PM
Last Post: lvh1
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 417 08-04-2021, 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  WhatPulse error on Linux (Elementary-OS 6) Suxhe 0 599 06-13-2021, 10:56 PM
Last Post: Suxhe
  whatpulse is writing to database every second minho 1 834 06-11-2021, 07:00 PM
Last Post: Alexey..Zubenko

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)