Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Login problem/issue
#1
Not a really big problem and perhaps hardly a problem at all, but a slight annoyance.
When trying to log into my account here on the site from http://whatpulse.org/ I seem to get stuck at http://whatpulse.org/ajax/auth-check/ with the text "Logged in! Redirecting..", but if I just go backspace I'll return to the homepage logged in.

However this didn't happen when I tried to login from http://whatpulse.org/TehMoff (as an example)

So maybe it's only the start page that's acting weird for some reason? Or maybe my browser (Firefox 38.0.5 and a few previous versions aswell, pretty sure no addon is acting up).

Would be glad if you could take a quick looksie at some point!
Reply
#2
+1 same hear, (32-bit) Firefox 31.7.0 ESR, on Windblow$ x64 SP1; w/NoScript and Adblock Plus & the hosts file @

Code:
http://www.winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Reply
#3
Works for me now, dunno if anything was changed or if it was something else messing it up Smile
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  invisible link in login page yugecin 1 2,033 11-28-2021, 10:20 AM
Last Post: smitmartijn
  Per Application Usage on Website Issue RokIjo 0 760 06-08-2021, 11:42 PM
Last Post: RokIjo
  Website issue sibberio 0 2,004 04-22-2020, 09:00 PM
Last Post: sibberio
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 3,585 09-02-2016, 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 3,526 05-21-2016, 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,893 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 5,346 02-26-2016, 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 5,404 02-26-2016, 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 5,700 02-07-2016, 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 5,787 04-12-2015, 10:03 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)