WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Keys or Clicks per second too high Welcome back, Guest.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Keys or Clicks per second too high
07-14-2014, 10:40 AM, (This post was last modified: 07-27-2014, 02:16 PM by smitmartijn.)
#1
[SOLVED] Keys or Clicks per second too high
[Image: TzYqw2f.png]
first time i get this message after about weekend without pulsing (Since friday) and about 46540 Keys 15.544 Clicks and 3 Days uptime Unpulsed.
I guess it's a bug?
Version 2.4
Windows 7 64Bit

Edit:
After a while trying to pulse it just worked. Weird.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  WhatPulse on Ubuntu not recording network metrics [solved] Code-E 2 275 11-03-2021, 10:29 PM
Last Post: Code-E
  [SOLVED] WhatPulse Refuses to Start automatically. iisacc 11 13,123 08-23-2021, 09:45 PM
Last Post: Tealdragon204
  Remove mouse clicks only? MrPati1999 1 428 08-07-2021, 06:20 AM
Last Post: Robby250
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 405 08-04-2021, 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  Keys not counting NeonSynth 1 933 04-19-2021, 12:32 AM
Last Post: NeonSynth
  Importing key clicks between computers wolverinepeltz 0 644 03-07-2021, 06:34 PM
Last Post: wolverinepeltz
  No Download counting on high speeds iOChris 13 6,908 01-22-2021, 07:17 PM
Last Post: TehMoff
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 15 13,704 01-17-2021, 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Modifier keys not registered (shift, alt, ctrl, enter) teilvtiw 6 5,840 12-29-2020, 11:34 AM
Last Post: smitmartijn
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 9 6,316 06-19-2020, 10:22 PM
Last Post: FamilienVater

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)