Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strange Application Stats
#1
On my application stats on my profile, the top two applications are displaying some unusual stats.
http://whatpulse.org/n01#apps

This seems not unlike the problem seen here http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=4407 except it only applies to these two applications, as far as I can tell, and all stats are correct in my local client, but just seem to be being displayed wrong on the website.

Also, application stats and new applications seem to have stopped updating on this page, possibly related to the fact that I am now using the 2.4b2 beta version of Whatpulse (in which application uptime doesn't display). However this is strange because in this version individual application statistics still do display. All of this happens despite using the reupload applications button, and seems to have been occurring for at least a week or so, as far as I can tell.
Reply
#2
Interesting observation. I have the same problem where my top two applications have an unusually high amount of stats. In my case it's .NET Framework license compiler and 28.0.1500.71_27.0.1453.116_chrome_updater.exe. I already tried the re-upload applications option recently on both computers, so that hasn't fixed it.

Some of the issues discussed in the thread you linked are fixed now (eg. applications show properly on pulses again).
Reply
#3
n01,

Is this still occurring in the latest version (2.4)?

~Century0
Reply
#4
Yes, I'm afraid the problem is still occurring.
Reply
#5
The incorrect stats are not increasing, there's just staying the same, at least for me. My guess is that the incorrect stats come from a total of all the blank applications that were appearing on pulses for a while there.
Reply
#6
Since this is kind of on topic with my problem, I'll post here.
I have an app called Java Platform SE Binary, which has an hour of usage and some keys. I'm pretty sure that this app represents the usage of Minecraft.
However, whenever I play Minecraft, and I have played it lots of times, no new app info is added to this app or any other. If I check the pulse in which I played Minecraft, there's no information about anything in regards to it.

Can this be fixed in any way by an admin for instance deleting the app, maybe it'll work if it starts the application from scratch? I've tried reuploading applications, it doesn't do anything.
Reply
#7
(05-01-2014, 02:49 AM)Bloopy Wrote: The incorrect stats are not increasing, there's just staying the same, at least for me. My guess is that the incorrect stats come from a total of all the blank applications that were appearing on pulses for a while there.

That's definitely a valid theory. I'm assuming you're talking about how the 2.4b2 didn't display applications for a while? Supposedly that particular version was still tracking the data correctly, just not the last used time, so that supposedly shouldn't have been able to cause this problem.

Are all your other applications updating properly now? I don't think mine are but I'm going to check again thoroughly just in case.
Reply
#8
Same here. The most used app is clearly wrong. The Problem exist since the bug, which is refered in first post.

A work around would possible to hide These apps from stats (in Settings)
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  WhatPulse's public user-profile not showing updated stats KidStyleNinja 1 999 08-24-2021, 02:48 AM
Last Post: KidStyleNinja
  Per Application Usage on Website Issue RokIjo 0 759 06-08-2021, 11:42 PM
Last Post: RokIjo
  Application list sorting is broken? Drake356 5 2,038 04-10-2021, 06:13 AM
Last Post: Drake356
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 3,525 05-21-2016, 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  Clicking an application now defaults to showing the version Robby250 0 3,084 02-26-2016, 09:19 PM
Last Post: Robby250
  Application totals broken micycle 1 3,544 01-31-2016, 12:43 PM
Last Post: micycle
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 3,345 10-01-2015, 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Negative Values in Application Time Used Giraffe 3 4,642 01-18-2015, 12:14 AM
Last Post: Soulweaver
  [SOLVED] Delete specific stats [DB]Ties86 2 4,681 10-28-2014, 10:21 AM
Last Post: [DB]Ties86
  Applications are displaying wrong stats demoman 37 47,681 02-22-2014, 08:53 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)