WhatPulse Forums » Feature requests » Client software v » Wacom Tablets/Graphic tablets in general Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wacom Tablets/Graphic tablets in general
07-18-2009, 10:50 PM
Post: #1
Wacom Tablets/Graphic tablets in general
Just wondering if it would be possible to support graphics tablets in newer releases, I know this might be something for a small number of people but people owning them is on the rise. =]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-19-2009, 06:02 PM
Post: #2
Wacom Tablets/Graphic tablets in general
I't not a case of Whatpulse NOT supporting them I don't think, as far as I know Whatpulse just records every click so it should in theory record all devices.

I feel this makes more sense in my head Confused

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-19-2009, 10:16 PM
Post: #3
Wacom Tablets/Graphic tablets in general
WhatPulse doesn't record certain things, such as function keys on keyboards, extra mouse buttons and some (not all) tablets, because the more we support the more open WhatPulse becomes to input hacks.

My Wacom tablet works fine, which leads me to believe either you're using Windows 7 or the newer Wacom tablets input differently and thus WhatPulse doesn't pick up on it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2009, 09:55 PM
Post: #4
Wacom Tablets/Graphic tablets in general
bobL Wrote:WhatPulse doesn't record certain things, such as function keys on keyboards, extra mouse buttons and some (not all) tablets, because the more we support the more open WhatPulse becomes to input hacks.

My Wacom tablet works fine, which leads me to believe either you're using Windows 7 or the newer Wacom tablets input differently and thus WhatPulse doesn't pick up on it.

I believe I know what it is now, there is a "mouse mode" and a "pen mode", the second being proportional to the size of the screen and mouse mode not. In mouse mode the DPI seems to be a lot lower but Whatpulse registers it fine.

I have been using Windows 7 but have had no problems and it was the same for Vista too. At least I've figured it out now. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-22-2009, 05:06 AM
Post: #5
Wacom Tablets/Graphic tablets in general
Alright, thanks for letting us know - Glad you got it sorted!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse Should be Available on Tablets, iPods and Phones Tealdragon204 7 5,387 07-26-2014 12:48 PM
Last Post: linkops

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)