WhatPulse Forums » Support » Client software v » [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing
05-09-2016, 07:29 PM (This post was last modified: 06-26-2016 06:17 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing
I've noticed an issue today with whatpulse that It's correctly monitoring my network traffic, but never marks any of that data as "unpulsed" So when I force a pulse no changes are made to web statistics. Either my googlefu today is off or something because I can't find anyone with similar issues. Here's what I've done.

clear local database,
reset client
Test if thunderbolt adapter was causting the issue (persists on wifi or wired connection)
Reinstall
manually chown the chmodBFP file.
Install on another (windows) computer to assure it isn't some crazy firewall issue.

I've attached an image to try and clarify the issue.

OS: Mac 10.11.4
WhatPulse Version: 2.7


Attached File(s)
.png  Screen Shot 2016-05-09 at 12.26.37 PM.png (Size: 102.38 KB / Downloads: 340)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-23-2016, 02:11 PM
Post: #2
RE: Mac client, network traffic reading but not pulsing
Hi,

This is almost always something with the BPF stuff you already mentioned. After this chown, did you restart your mac?

You can also do it without restarting; run /Library/StartupItems/ChmodBPF/ChmodBPF.sh manually as root. The startup does that on system startup.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ubuntu issues with network stats XploD 0 39 09-22-2021 08:57 PM
Last Post: XploD
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 167 08-04-2021 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 6 1,752 06-16-2021 01:32 AM
Last Post: Bloopy
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 377 05-20-2021 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 731 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
  Error: "Network access is disabled." Jourei 5 1,645 01-20-2021 07:01 AM
Last Post: penguin2233
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 1,609 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
Question 3.0 not tracking network stats on macOS numbermaniac 0 751 01-02-2021 11:36 AM
Last Post: numbermaniac
  3.0 Mac Network Not Tracking mewturn 3 1,198 12-30-2020 05:57 AM
Last Post: mewturn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,917 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)