WhatPulse Forums » Support » Client software v » Keyboard layout menu bug Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keyboard layout menu bug
10-05-2015, 10:52 PM
Post: #1
Bug Keyboard layout menu bug
I'm running WP 2.6.3 on OS X 10.11. My computer's keyboard layout is set to Colemak.

When selecting a keyboard layout in Input, all works fine. However, when the window is relaunched, the layout selection box displays the name of the item following the actually selected item. Data collection and the keyboard heatmap are unaffected by this bug; it's just the dropdown menu.


Attached File(s)
.png  Screen Shot 2015-10-05 at 6.48.37 PM.png (Size: 348.9 KB / Downloads: 173)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  3.0: misplaced try menu danieleg 0 117 01-10-2021 08:51 AM
Last Post: danieleg
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,439 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Win10 x64 | Start Menu / Context Menu / Desktop becomes unresponsive Anthraxium-64 1 1,858 10-31-2016 08:24 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 1,761 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 2,233 03-25-2016 07:29 PM
Last Post: Mattie112
  [FIXED] keyboard heatmap does not change color MajusXCVII 3 2,735 05-16-2015 10:41 AM
Last Post: smitmartijn
Question [SOLVED] Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5] timothymh 2 2,556 04-04-2015 01:37 PM
Last Post: timothymh
  [CLOSED] keyboard heatmap CciicC 1 2,196 03-17-2015 11:38 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keyboard Heatmap not showing stats guga.melro 3 4,127 11-28-2014 07:37 PM
Last Post: smitmartijn
  [OSX] Not counting keystrokes from external keyboard RBXOmar 3 4,118 11-16-2014 08:36 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)