WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed
07-19-2015, 12:50 PM (This post was last modified: 08-23-2015 05:03 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Network traffic doesn't show up in unpulsed
I've got problem with network traffic. I've got WhatPulse version 2.62 and WinPcap version 4.1.3 installed. My download and upload stats don't show up in unpulsed. Client counts them and adds to daily/total stats, but it doesn't add them to unpulsed. Reinstall of WhatPulse helps but after reset this problem comes back. I attach 2 screens with network stats (it's been 4 days since i pulsed last time, so I should have at least 12GB in unpulsed).
My OS: Windows 7 x86


Attached File(s)
.jpg  1.JPG (Size: 29.97 KB / Downloads: 306)
.jpg  2.JPG (Size: 9.64 KB / Downloads: 310)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-23-2015, 04:24 PM
Post: #2
RE: Network traffic doesn't show up in unpulsed
Hi,

The screenshots contain a fair bit of unpulsed traffic, so here are some pointers..The client does not count internal traffic to the unpulsed totals: http://help.whatpulse.org/kb/website/wha...he-website

Also, some network cards do offloading of network traffic which makes it a bit less accurate. You can turn that off on most cards.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2015, 06:29 PM
Post: #3
RE: Network traffic doesn't show up in unpulsed
I've got only one computer connected to internet so it was only internet traffic, not internal. I was downloading files via my browser from a few hosting sites and WhatPulse wasn't counting. Yesterday I was downloading by the same way and WhatPulse was counting properly (I didin't have to reinstall WhatPulse). So since yesterday counting internet traffic works fine.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Portable Mode Network Recording AntaresTheFurry 0 26 08-07-2020 01:23 AM
Last Post: AntaresTheFurry
  Wired Network Stats for USB-C to RJ45 abpop 3 111 08-05-2020 01:51 PM
Last Post: abpop
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 782 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,915 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Whatpulse is not recognizing internet traffic Lodisen 8 2,466 05-22-2019 05:35 PM
Last Post: Trapton
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,560 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,754 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 5,534 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 4,633 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,672 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)