WhatPulse Forums » Support » Client software v » [bug] radiobutton group is not correct in settings Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[bug] radiobutton group is not correct in settings
04-08-2009, 01:26 PM
Post: #1
[bug] radiobutton group is not correct in settings
i41.tinypic.com/rkpzl5.jpg

I can't post an image hosted on another site, but by copying the uri above to your address bar, you will see the picture Smile

As you can see, the Check for Updates radio button "every week" is part of the Distance Type.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2009, 01:28 PM
Post: #2
[bug] radiobutton group is not correct in settings
Worry not, bugs already been reported and should be fixed for next release Smile

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2009, 02:07 PM
Post: #3
[bug] radiobutton group is not correct in settings
Please check the stickies before posting. Thanks.

http://www.suckmytrend.com

[Image: Slow2die.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2009, 02:39 PM
Post: #4
[bug] radiobutton group is not correct in settings
My bad, now I see that sticky Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2009, 02:40 PM
Post: #5
[bug] radiobutton group is not correct in settings
1.6.2.1 has been released in the announcements section of the forums only and contains a fix to this bug.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Proxy settings disappearing sim642 3 1,976 10-02-2015 06:07 AM
Last Post: Bloopy
  [NOTSUPPORTED] Server network information not correct Eroticus 2 2,894 10-19-2014 09:36 AM
Last Post: Eroticus
  No pulsing of correct download Lurtedeg 1 4,236 07-19-2013 05:14 PM
Last Post: smitmartijn
Exclamation Settings not saved RobinJ1995 3 4,465 02-17-2013 08:45 AM
Last Post: zorann
  2.0.4 doesn't save settings/still having network problems RaymondTracer 0 3,313 02-10-2013 11:41 AM
Last Post: RaymondTracer
  Manual Settings for Portable WhatPulse? bryan 1 3,534 03-26-2011 04:48 AM
Last Post: bryan
  Proxy Settings MrMunkki 4 4,358 02-15-2008 04:14 PM
Last Post: MrMunkki

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)