WhatPulse Forums » Support » Client software v » Server Error: Missing Input Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server Error: Missing Input
05-20-2015, 03:57 PM
Post: #1
Server Error: Missing Input
Every time I try to Pulse I receive this error:
Server error: Missing input! Please contact the developers.

I'm running the latest version of WhatPulse on Windows 10 64 bit. I have not tried to reinstall because I have a lot of clicks and keys queued.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-26-2015, 02:56 PM
Post: #2
RE: Server Error: Missing Input
I also get the error on an x64 Win7 PC.

Kinda also would like to keep my 100k keys if I can Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-26-2015, 07:22 PM
Post: #3
RE: Server Error: Missing Input
I'm afraid you're going to have to logout and login again to resolve this, something seems to have gone wrong with an upgrade on your clients.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 2,918 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 2 345 07-28-2019 08:11 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
Bug server error sggxp 0 232 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 640 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,330 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 1,413 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
Sad [CLOSED] Clicks not displayed in Input History tophee 1 753 05-21-2016 10:25 AM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 936 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
  Input Stats Bug? Drake356 0 826 02-11-2016 01:07 AM
Last Post: Drake356
Question [Missing Feature] Not monetizing bridged internet connection! Wiloxe 2 1,330 09-10-2015 06:05 PM
Last Post: Wiloxe

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: kolah, 1 Guest(s)