WhatPulse Forums » Support » Client software v » Heatmap not working in 2.6.1 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heatmap not working in 2.6.1
05-20-2015, 05:21 PM
Post: #11
RE: Heatmap not working in 2.6.1
Yeah I enabled per-application input and restarted whatpulse and the heatmap works now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 1,066 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 814 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 816 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  Multi-monitor mouse heatmap Kattus 0 1,213 09-03-2015 12:08 PM
Last Post: Kattus
  [FIXED] Program not working suddenly London_Ash 3 1,724 05-30-2015 09:43 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] WhatPulse not working in some apps where used to work before XploD 12 5,796 05-28-2015 03:12 PM
Last Post: Replicated
  Quick question regarding the new heatmap carolcat 30 10,101 05-17-2015 01:17 PM
Last Post: carolcat
  [FIXED] keyboard heatmap does not change color MajusXCVII 3 1,607 05-16-2015 10:41 AM
Last Post: smitmartijn
Question [SOLVED] Incorrect monthly keyboard heatmap [OS X 10.10.2, WP 2.5] timothymh 2 1,616 04-04-2015 01:37 PM
Last Post: timothymh
  [CLOSED] keyboard heatmap CciicC 1 1,376 03-17-2015 11:38 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)