WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
05-05-2015, 04:30 AM (This post was last modified: 05-08-2015 06:48 AM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
Hi, I just installed whatpulse on one of my older laptops and I can't login, at all.

As soon as I start the program and the login screen pops up the cpu usage shoots up to 100% and the program freezes.

I have winpcap installed through the whatpulse installation(Don't know if this makes a difference for this problem, but should have it here I guess.)

Screenshot: http://i.imgur.com/r07Ko9N.png
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-06-2015, 05:37 PM (This post was last modified: 05-06-2015 07:39 PM by smitmartijn.)
Post: #2
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
Try removing the WinPcap installation.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 01:11 PM
Post: #3
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
(05-06-2015 05:37 PM)smitmartijn Wrote:  Try removing the WinPcap installation.

Thanks it works now!
Is there no way for me to track internet usage on this computer now? :/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 02:00 PM
Post: #4
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
(05-07-2015 01:11 PM)Poised Wrote:  Is there no way for me to track internet usage on this computer now? :/

There is, but it involves upgrading to a supported Windows version (both by Microsoft and WhatPulse). ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 03:52 PM
Post: #5
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
(05-07-2015 02:00 PM)smitmartijn Wrote:  
(05-07-2015 01:11 PM)Poised Wrote:  Is there no way for me to track internet usage on this computer now? :/

There is, but it involves upgrading to a supported Windows version (both by Microsoft and WhatPulse). ;-)

Oh :/
Well as you can see in the screenshots I dont think that computer could handle that :c

Oh well its better than nothing I suppose Smile
Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation WHY I CANNOT LOGIN? wikiepeidia 0 297 05-19-2020 08:51 AM
Last Post: wikiepeidia
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 0 83 05-04-2020 12:19 PM
Last Post: shadowrune
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 123 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,050 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 443 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Lastest Windows Build Breaks WinPcap Drake356 1 282 03-04-2020 07:26 PM
Last Post: smitmartijn
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 636 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 10 6,223 12-06-2019 08:35 AM
Last Post: ClayC
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 425 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 543 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)