WhatPulse Forums » Support » Client software v » [CLOSED] Export Application Uptime from All Computers Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CLOSED] Export Application Uptime from All Computers
04-26-2015, 01:35 PM (This post was last modified: 05-08-2015 05:28 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[CLOSED] Export Application Uptime from All Computers
Hi,

Is it possible to export Application Uptime from all PCs? Like the one on the website where it shows the application uptime broken down by PC name.

The Export Application Uptime on the client only exports application on that machine. I was hoping I could get the total uptime data from all my machines even if it's not broken down by machine name.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2015, 04:23 PM
Post: #2
RE: Export Application Uptime from All Computers
Not at this moment, but it is something that'll be available in the future.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 12:41 AM
Post: #3
RE: Export Application Uptime from All Computers
Thanks Smile that sounds promising

Meanwhile I made my own app uptime monitoring app in the meantime hehe
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 09:47 AM
Post: #4
RE: Export Application Uptime from All Computers
Wouldn't it be easier just to look at the website and get the values from there? :-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2015, 03:40 PM
Post: #5
RE: Export Application Uptime from All Computers
(05-07-2015 09:47 AM)smitmartijn Wrote:  Wouldn't it be easier just to look at the website and get the values from there? :-)

Yes it is Smile But I archive the data as well
I also made a program that pulls data from the API so I can have my own copy, and compute my daily changes as well (thanks to your API)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2015, 05:28 PM
Post: #6
RE: Export Application Uptime from All Computers
With website I meant either the computer page or the API, as the uptime data is also available through the API - you don't need another app is what I'm saying. ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ignored programs still show up in Application Heatmaps Drake356 2 3,120 Yesterday 04:22 AM
Last Post: zeryan
  Wrong Screen on ALL COMPUTERS LittleSparko 2 837 08-07-2021 07:28 PM
Last Post: LittleSparko
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 443 05-20-2021 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
  Importing key clicks between computers wolverinepeltz 0 532 03-07-2021 06:34 PM
Last Post: wolverinepeltz
  Getting a lot of application error cavveman 0 808 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
Question [Win10] Uptime not tracked when screen locked? dgw 0 985 10-08-2020 09:44 PM
Last Post: dgw
  Uptime problem on Desktop. JetSet 3 2,875 03-15-2020 01:19 PM
Last Post: JetSet
  Not tracking a certain application d1tzl 1 1,947 08-26-2019 04:35 PM
Last Post: DrEx
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 2,842 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 3,037 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)