WhatPulse Forums » Feature requests » Client software v » Using Whatpulse Anywhere Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Using Whatpulse Anywhere
03-26-2009, 09:51 AM
Post: #1
Using Whatpulse Anywhere
Now the thing is i use computers at college alot, and i was wondering without having to install whatpulse on other computers is there no way of recording my keys at college.

Wells ideas like,

Whatpulse that runs of a pendrive, records keys whilst in a pc, which then can only be pulsed on my home computer, hence take it back to my hub pc and then pulse it via my account.

Or via the web? (don't think this would work though) it recorsd it onto a webpage in which your account is logged in on.

Join My Team The Universal Union, No password and were Universally Pulsing to the end
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-26-2009, 11:01 AM
Post: #2
Using Whatpulse Anywhere
Via web is impossible. 1.5 worked on a pen drive but because of the change to %APPDATA%\WhatPulse, it won't work on a pendrive anymore unless you remember to copy it over. There will be pendrive compatibility again in the future though.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-26-2009, 03:56 PM
Post: #3
Using Whatpulse Anywhere
O so this pen drive compatibilty allowed it to record from any pc you happen to be pugges into then? and pulse it.

Join My Team The Universal Union, No password and were Universally Pulsing to the end
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2009, 12:54 AM
Post: #4
Using Whatpulse Anywhere
Well in 1.5 is saved the WhatPulse.wpw file to where ever the WhatPulse.exe file was. Since that's changed now, it won't work on a pen drive unless you copy and paste the .wpw.

I'll probably just be adding in an setting to 'Use WhatPulse on a PenDrive' or something. I'll talk to wasted about it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2009, 12:53 PM
Post: #5
Using Whatpulse Anywhere
OK thanks, this would mean i wouldn't loose all my keys and clicks that i do at college Big Grin

Join My Team The Universal Union, No password and were Universally Pulsing to the end
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2009, 09:49 PM
Post: #6
Using Whatpulse Anywhere
Firewall is the issue in my college. WhatPulse isnt allowed on it, and therefore I can't login into it to collect some keys etc. Its annoying as I am on an IT course and get thousands and thousands of keystrokes everyday at college for my essays. Sad

http://www.suckmytrend.com

[Image: Slow2die.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2009, 11:51 PM
Post: #7
Using Whatpulse Anywhere
Can i ask how were trying to collect keys at college in the first place? How would it work exactly?

Join My Team The Universal Union, No password and were Universally Pulsing to the end
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2009, 04:49 PM
Post: #8
Using Whatpulse Anywhere
Beardie27 Wrote:Can i ask how were trying to collect keys at college in the first place? How would it work exactly?

Whatpulse 1.5 was usable on a thumb drive, thus allowing people to use it anywhere they went.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2009, 05:45 PM
Post: #9
Using Whatpulse Anywhere
Yup! I'd just copy my whatpulse folder onto the jump drive, delete the .wpw files, then I was ready to go! Sure, I'd have to log in to my whatpulse account when I got to school, but as soon as that was done, it was ready to go from then on out.

(Note: You'll still need a separate profile for the pen drive - treat it like a separate computer, but you can still use it anywhere)

[Image: XKalSig1.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2009, 06:53 PM
Post: #10
Using Whatpulse Anywhere
Just the bloody firewall. I wish we could login Offline and then start gathering keystrokes etc. To login the software has to connect online, and I can't do that without having the firewall allow it, and Ive got no chance of it being added. Sad

http://www.suckmytrend.com

[Image: Slow2die.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse for Android Megachip 3 1,780 01-11-2016 10:26 AM
Last Post: Megachip
  Whatpulse Should be Available on Tablets, iPods and Phones Tealdragon204 7 5,359 07-26-2014 12:48 PM
Last Post: linkops
  WhatPulse With Alternative Input Devices? Inquizitor 6 10,295 06-27-2014 04:05 PM
Last Post: SearchBuzz
  WhatPulse getting too detailed cronic5 7 6,324 02-28-2014 05:09 AM
Last Post: abpop
  Make WhatPulse synchronize between computers AmokOwe 7 9,733 02-24-2014 09:19 PM
Last Post: Megachip
  How whatpulse works? gzc9047 1 3,353 06-08-2013 03:38 PM
Last Post: smitmartijn
  Can WhatPulse client record the log of every click of mouse & keyboard? gzc9047 1 5,649 06-08-2013 03:33 PM
Last Post: smitmartijn
  New Whatpulse Client Idea stuthemonkey 3 6,414 03-06-2013 06:13 AM
Last Post: Xander641
  Whatpulse 2.0.1 old stats AzoraX 3 6,099 01-01-2013 12:30 PM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse Client API Marius 13 15,355 11-19-2011 10:19 AM
Last Post: gambiauser

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)