WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse Only Recording LAN Usage Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse Only Recording LAN Usage
12-10-2014, 10:13 AM (This post was last modified: 12-10-2014 10:20 AM by brian724080.)
Post: #11
RE: WhatPulse Only Recording LAN Usage
I just checked, and WinPcap has been installed all the time. Also, WinPcap and WhatPulse has been added to the exclusions in my antivirus, and I've never gotten a notification that these programs are a problem.

Edit: I just updated, and when it ran the cleanup file, it got detected as Variant.Kazy by BitDefender. Is this a false positive?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-10-2014, 10:21 AM
Post: #12
RE: WhatPulse Only Recording LAN Usage
Well, something is blocking the client...probably only if you find out what, will it work as you want it to.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 294 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
Exclamation Constant 6 GB+ Ram Usage on MacOS teslasagan 6 164 09-06-2020 08:52 PM
Last Post: teslasagan
  Portable Mode Network Recording AntaresTheFurry 1 131 09-04-2020 03:25 PM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 95 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 11 7,073 07-21-2020 05:31 PM
Last Post: OldSkoolBoy
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 9 2,027 06-19-2020 10:22 PM
Last Post: FamilienVater
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 317 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,681 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 1,083 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 647 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)