WhatPulse Forums » Support » Website v » [SOLVED] mouse and keyboard heatmap not showing Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] mouse and keyboard heatmap not showing
10-28-2014, 06:58 PM (This post was last modified: 10-29-2014 07:47 AM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] mouse and keyboard heatmap not showing
when i go to click in my stats, and then on the heatmaps. they simply dont show
just a "no images found "message is displayed
in the premium statistics as well...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2014, 07:46 AM
Post: #2
RE: mouse and keyboard heatmao not showing
You need to upload heatmaps before they show on the website. See here: http://whatpulse.org/kb/content/2/26/en/...nline.html (screenshots seem to be broken, but the text explains)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 546 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 804 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 1,148 02-28-2016 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 1,087 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 1,078 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  Clicking an application now defaults to showing the version Robby250 0 766 02-26-2016 09:19 PM
Last Post: Robby250
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 1,257 02-07-2016 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 1,599 07-24-2015 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 1,952 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [SOLVED] Web API issue sim642 2 1,512 12-06-2014 04:30 PM
Last Post: sim642

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)