WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client not working in Windows 8.1 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client not working in Windows 8.1
09-14-2014, 11:15 AM
Post: #1
Client not working in Windows 8.1
So I updated to Windows 8.1 (mistake) and I've been having two issues with it so far, one of which concerns Whatpulse. I don't know if the client is running/counting my keystrokes, clicks, etc. but I'm not actually able to open the main Whatpulse window at all. Everything worked fine before Windows 8.1, and I doubt it's a problem with Whatpulse so much as the OS, but any help would be appreciated.

I'm using a Sony Vaio ultrabook, the i5 processor version.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2014, 01:15 AM
Post: #2
RE: Client not working in Windows 8.1
I had the same problem when I upgraded to 8.1, but I fixed it by right-clicking on the WhatPulse desktop/Start icon and selecting "Run as Administrator."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2014, 02:43 AM
Post: #3
RE: Client not working in Windows 8.1
(09-15-2014 01:15 AM)Inquizitor Wrote:  I had the same problem when I upgraded to 8.1, but I fixed it by right-clicking on the WhatPulse desktop/Start icon and selecting "Run as Administrator."

I tried doing this but it has the same effect as trying to open it in the normal way. It closes the start menu as if it's going to open the program, the little loading circle thing pops up next to the mouse pointer for a few seconds, and then it just disappears.

Task manager tells me it's running (it's listed under Background Processes) but I just can't get the main window to pop up (and therefore don't know whether it's running properly or not or whether it's counting keystrokes/clicks/download etc.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Working with Key Combinations Stats wolverinepeltz 2 496 02-17-2021 09:35 PM
Last Post: wolverinepeltz
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 5 942 02-04-2021 04:35 AM
Last Post: Bloopy
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 981 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 15 11,125 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
Question 3.0 Reboot Calendar not working Xylion 0 365 01-03-2021 10:08 PM
Last Post: Xylion
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,231 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 1,423 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 1,026 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
  Lastest Windows Build Breaks WinPcap Drake356 1 1,720 03-04-2020 07:26 PM
Last Post: smitmartijn
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 8,102 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)