WhatPulse Forums » Support » Website v » Applications are displaying wrong stats Welcome back, Guest.


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Applications are displaying wrong stats
02-02-2014, 11:12 AM
Post: #12
RE: Maintenance aftermath
This all has been fixed yesterday, as you can see from those threads. It was a global thing, not per user, every user had the problem and it was a simple presentation issue, not a data issue.

All users on the chrome list have the correct keys and can be backtracked to their accounts.

If an app is not registering (you can check by viewing your pulses on the website and checking the application list), you can use 'Settings -> Advanced -> Reupload applications' to re synchronize your apps with the server.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Messages In This Thread
My app stats are broken - demoman - 01-31-2014, 10:07 PM
RE: My app stats are broken - Electrosa - 02-01-2014, 04:38 PM
RE: My app stats are broken - Nimmegeers - 02-01-2014, 05:31 PM
RE: My app stats are broken - smitmartijn - 02-01-2014, 06:57 PM
RE: My app stats are broken - micycle - 02-01-2014, 07:14 PM
RE: My app stats are broken - smitmartijn - 02-01-2014, 07:22 PM
RE: My app stats are broken - micycle - 02-02-2014, 10:16 AM
RE: My app stats are broken - smitmartijn - 02-02-2014, 10:28 AM
Maintenance aftermath - Bbuullll33rr - 02-02-2014, 10:35 AM
RE: Maintenance aftermath - smitmartijn - 02-02-2014 11:12 AM
RE: Maintenance aftermath - Bbuullll33rr - 02-02-2014, 11:28 AM
RE: Maintenance aftermath - smitmartijn - 02-02-2014, 12:01 PM
RE: Maintenance aftermath - Bloopy - 02-02-2014, 11:32 PM
RE: Maintenance aftermath - micycle - 02-03-2014, 07:06 AM
RE: Maintenance aftermath - Bbuullll33rr - 02-03-2014, 01:31 PM
RE: Maintenance aftermath - micycle - 02-03-2014, 07:47 PM
RE: Maintenance aftermath - robby251 - 02-03-2014, 08:27 PM
RE: Maintenance aftermath - Megachip - 02-03-2014, 10:38 PM
RE: Maintenance aftermath - Bbuullll33rr - 02-03-2014, 10:51 PM
RE: Maintenance aftermath - Megachip - 02-04-2014, 11:20 AM
RE: My app stats are broken - micycle - 02-05-2014, 11:08 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 1,286 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 1,465 10-01-2015 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong OS and no Computer details gadean 3 2,246 09-03-2015 07:33 AM
Last Post: maranello69
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 2,522 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
  Applications on pulse details are not shown properly Electrosa 0 1,472 01-09-2015 02:49 PM
Last Post: Electrosa
  [SOLVED] Delete specific stats [DB]Ties86 2 2,499 10-28-2014 10:21 AM
Last Post: [DB]Ties86
  Timestamps On Latest Pulses Page Are Wrong Inquizitor 0 1,694 10-08-2014 06:12 PM
Last Post: Inquizitor
  Again: Your week on whatpulse key count is wrong Nimmegeers 5 4,422 09-26-2014 07:14 AM
Last Post: Nimmegeers
  [SOLVED] Your week on whatpulse key count is wrong mufcie 15 11,101 07-26-2014 07:44 AM
Last Post: Echo51
  Strange Application Stats n01 7 5,707 05-25-2014 07:20 PM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)