WhatPulse Forums » Support » Client software v » Application Data Not Being Uploaded Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Application Data Not Being Uploaded
09-19-2013, 07:23 PM (This post was last modified: 09-19-2013 07:25 PM by Inquizitor.)
Post: #1
Application Data Not Being Uploaded
Hello,

My application data stopped being uploaded a few weeks ago. Despite several pulses while using applications, the pulsed data is not added to the website. For example, I use Chrome for several hours each day, but the usage statistics have remained the same for quite some time now (for example, uptime has been stuck at 3w13h43m8s). Other applications are the same way.

I am running WhatPulse 2.2.1 on Windows 8, 64-Bit. Upload Application Info is checked, and I am running as an Administrator. I'm having this issue with the program on at least two of my Windows 8 PCs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 09:13 AM (This post was last modified: 09-21-2013 11:04 AM by Inquizitor.)
Post: #2
RE: Application Data Not Being Uploaded
Update:

Application statistics and information is being uploaded just fine from my Windows 7, 64-bit computer. However, in version 2.2.1 it does not upload application statistics from either of my Windows 8 64-bit PCs, even after completely re-installing Windows.

I had this problem in the past, then some sort of server-side filtering of weird data was put in place, and it worked for a while. Unfortunately, it has stopped working again.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 03:19 PM
Post: #3
RE: Application Data Not Being Uploaded
I've just pushed a website update where there's a page you can view the pulsed data..it'll show the apps stats inside a pulse. It'll only show app stats from pulses that are made since this push, so you'll have to pulse again for it to show anything. Please do so.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 10:27 PM
Post: #4
RE: Application Data Not Being Uploaded
(09-21-2013 03:19 PM)smitmartijn Wrote:  I've just pushed a website update where there's a page you can view the pulsed data..it'll show the apps stats inside a pulse. It'll only show app stats from pulses that are made since this push, so you'll have to pulse again for it to show anything. Please do so.

Done.

No application data appears in any of my recent pulses from Windows 8.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 10:42 PM
Post: #5
RE: Application Data Not Being Uploaded
If you're talking about the pulses from AsusLaptop, they don't contain keys or clicks either, and there isn't any unpulsed app data sent along with it (so it's processing fine, but nothing gets sent), so it appears they are empty pulses, except for the bandwidth..
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 10:47 PM (This post was last modified: 09-21-2013 11:03 PM by Inquizitor.)
Post: #6
RE: Application Data Not Being Uploaded
(09-21-2013 10:42 PM)smitmartijn Wrote:  If you're talking about the pulses from AsusLaptop, they don't contain keys or clicks either, and there isn't any unpulsed app data sent along with it (so it's processing fine, but nothing gets sent), so it appears they are empty pulses, except for the bandwidth..

That's understandable, I left my computer on all night to re-download everything from Dropbox.

However, my most recent manual pulses are not showing up on the site, and my statistics are not showing any changes.

Basically, nothing from the last ~3 hours or so is visible.

Edit: Pulses are now visible, but there is no application data associated with them.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 11:11 PM
Post: #7
RE: Application Data Not Being Uploaded
You've got 7 pulses of the last hour..but none have app data sent with it, looks like the client doesn't know which stats belong to which app. I suggest using the 'Re-upload applications' functions, which realigns your local apps with the apps on the website.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-21-2013, 11:17 PM
Post: #8
RE: Application Data Not Being Uploaded
(09-21-2013 11:11 PM)smitmartijn Wrote:  You've got 7 pulses of the last hour..but none have app data sent with it, looks like the client doesn't know which stats belong to which app. I suggest using the 'Re-upload applications' functions, which realigns your local apps with the apps on the website.

Done. I will check back in about an hour or two.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 12:20 AM
Post: #9
RE: Application Data Not Being Uploaded
Did you see the upload window? No request came through, got a firewall that could be blocking stuff?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2013, 12:26 AM
Post: #10
RE: Application Data Not Being Uploaded
(09-22-2013 12:20 AM)smitmartijn Wrote:  Did you see the upload window? No request came through, got a firewall that could be blocking stuff?

I saw the upload window, and it appeared to be transferring data. Whatpulse has a firewall rule exception, so it should be allowed through.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Getting a lot of application error cavveman 0 404 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  Not tracking a certain application d1tzl 1 1,525 08-26-2019 04:35 PM
Last Post: DrEx
  Exporting Mouse Data MrSquid360 0 1,311 06-01-2019 03:04 AM
Last Post: Nathan.Li
  Not uploading Application Data mewturn 0 1,818 07-25-2016 06:45 AM
Last Post: mewturn
  Application freezing, and using 25%cpu d3ullist 8 9,544 06-07-2016 10:05 AM
Last Post: d3ullist
  Application uploading not yet supported in Linux client? Wieschie 16 21,359 02-10-2016 06:17 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 3,664 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip
  Ignored programs still show up in Application Heatmaps Drake356 1 2,701 06-20-2015 06:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse not accurate with downloaded data? Partyprime 0 1,870 05-23-2015 01:44 PM
Last Post: Partyprime
  [CLOSED] Export Application Uptime from All Computers devmonster 5 4,617 05-08-2015 05:28 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)