WhatPulse Forums » Feature requests » Client software v » How whatpulse works? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How whatpulse works?
06-08-2013, 12:26 PM
Post: #1
How whatpulse works?
I'm a software engineer, and very curious about how it implement on mac, can you share some document?

Thank you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-08-2013, 03:38 PM
Post: #2
RE: How whatpulse works?
The client links into many APIs, so "how whatpulse works" is a little bit too broad to answer...know which part you want to know and look for the API documentation.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse for Android Megachip 3 1,963 01-11-2016 10:26 AM
Last Post: Megachip
  Whatpulse Should be Available on Tablets, iPods and Phones Tealdragon204 7 5,562 07-26-2014 12:48 PM
Last Post: linkops
  WhatPulse With Alternative Input Devices? Inquizitor 6 10,478 06-27-2014 04:05 PM
Last Post: SearchBuzz
  WhatPulse getting too detailed cronic5 7 7,366 02-28-2014 05:09 AM
Last Post: abpop
  Make WhatPulse synchronize between computers AmokOwe 7 9,937 02-24-2014 09:19 PM
Last Post: Megachip
  Can WhatPulse client record the log of every click of mouse & keyboard? gzc9047 1 5,750 06-08-2013 03:33 PM
Last Post: smitmartijn
  New Whatpulse Client Idea stuthemonkey 3 6,537 03-06-2013 06:13 AM
Last Post: Xander641
  Whatpulse 2.0.1 old stats AzoraX 3 6,241 01-01-2013 12:30 PM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse Client API Marius 13 15,666 11-19-2011 10:19 AM
Last Post: gambiauser
  Whatpulse flooding connections? mehcore 8 9,346 06-17-2011 02:59 PM
Last Post: bobL

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)