WhatPulse Forums » Support » Client software v » Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted) Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
02-27-2013, 07:23 PM
Post: #31
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
(02-27-2013 04:15 PM)CairX Wrote:  
(02-26-2013 08:08 AM)eTheBlack Wrote:  
(02-25-2013 12:14 PM)Pseudo Wrote:  Another workaround is to just use 2.0.1 for now until they fix these problems. Its been perfect for me and has yet to crash (touch wood).
Do you have link?

I second the request for a link please.

This is still a problem i 2.0.4 (Both on Windows 7 64-bit and Mac OS X 10.7.5). Crashes every time I try to run WhatPulse, clearing the data helps but it's getting extremely annoying.


https://dl.dropbox.com/u/18253612/whatpu...-2.0.1.exe

here you go - uploaded it to dropbox.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2013, 07:29 PM (This post was last modified: 02-27-2013 07:38 PM by TemplarLord.)
Post: #32
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
(02-07-2013 07:26 PM)shqdow Wrote:  have you checked what other possible differences these systems have?
maybe it's something like java or flash? or maybe win updates? anything that is running on your x64 system that isnt running on the x86 ones (that could cause the crash)?

If you're still around, I spoke too soon. After restarting the laptop a couple times whatpulse won't start up anymore. On the server I had it running about 20 days, but had to reboot at one point and after that reboot whatpulse won't start up either.

Just installed 2.0.1 on 2 PC's, will see if it will work now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2013, 09:13 PM
Post: #33
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
(02-27-2013 07:23 PM)shqdow Wrote:  https://dl.dropbox.com/u/18253612/whatpu...-2.0.1.exe

here you go - uploaded it to dropbox.

Thank you very much for the download.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2013, 07:03 AM
Post: #34
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
Have the devs said anything about this?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2013, 08:16 AM
Post: #35
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
(03-02-2013 07:03 AM)Pichu0102 Wrote:  Have the devs said anything about this?

Yes.
http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=2692

Hoping by taking it so long they will fix everything.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-16-2013, 12:07 AM
Post: #36
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
This sounded like a fun app, so I decided to try it out, but it's just riddled with bugs.

I have the same problems with v2.0.4 on W7x64 as many others reported here.. After first installing it worked, but i without network stats (pcap 4.1.2 installed, using 3g/usb modem). Then after exit/reboot (to see if that would solve the network stats problem) it started crashing on start up with "Faulting module name: QtGui4.dll, version: 4.8.1.0" in event log as noted by other ppl here before. I tried uninstall/reboot/reinstall. That solved the crashing problem, but now the settings & account won't be saved. To fix that I tried deleting the settings files in AppData, adding a new computer on the site (deleted the old one), and running WhatPulse as Administrator. I am using only MS Security Essentials as security program, which I disabled temporarily. No other programs started. Still, the settings won't save, and I have to re-enter my account every time. UserID/name: 541804/blockdan

-> uninstall + unregister = problem solved.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-16-2013, 07:20 AM (This post was last modified: 03-16-2013 07:21 AM by advcomp2019.)
Post: #37
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
Mine was working just fine till about an hour ago when I rebooted. So, I will have to put up with keys not counting in/after games with 2.0.1 or reinstalling with 2.0.1. I feel like 2.0.1 is a better one even tho it does not count in/after games.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-17-2013, 11:48 AM (This post was last modified: 03-17-2013 11:49 AM by kikones34.)
Post: #38
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
Same here. It just worked fine until I rebooted. Using Windows 7 64-bit.
(I think you should tag these versions as "beta" and let the users test them before publishing a stable version Confused)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-18-2013, 05:28 PM
Post: #39
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
Started getting this issue yesterday. 2.0.4 been working fine for me up until booting it up yesterday, now it requires a new .db every time, with reinstall doing nothing.

Add a drop of lavender to milk, leave town with an orange and pretend you're laughing at it.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-18-2013, 07:11 PM
Post: #40
RE: Always crashes on startup since 2.0.2 (except if whatpulse.db deleted)
Here's the old official download link for 2.0.1:

http://whatpulse.org/downloads/30
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 2 249 04-26-2021 05:23 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  whatpulse is writing to database every second minho 0 155 04-19-2021 06:52 AM
Last Post: minho
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 217 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 218 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 557 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 500 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 1,360 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 939 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,208 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 4,637 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)