WhatPulse Forums » Support » Client software v » Error Message if i am offline Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error Message if i am offline
10-22-2010, 09:16 AM
Post: #1
Error Message if i am offline
hi

if i start my pc, when the internet is offline, i get over 9000 (:-)) messages that whatpulse cant resolve the hostname.

and i hate it, to click on the ok button at ~30 error message.
can u plz fix it?

thx

i use wp 1.7
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-22-2010, 08:24 PM
Post: #2
Error Message if i am offline
Need more information than just WP1.7. We need to know your operating system and things of that nature.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-29-2010, 06:37 PM
Post: #3
Error Message if i am offline
I've got that... for a year! Win 7 x64 on my notebook. It happens when I have no connection to the internet, which is very often because the notebook is used mostly in places where I have no network or I'm not yet connected.
I want an option "Don't show connection problems errors" because I really do not need an information about that because I KNOW I don't have a network.
And yes, there is a dozen of such messages at once when I log in to the system.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2010, 12:46 AM
Post: #4
Error Message if i am offline
Can you please post this error in the bug-tracker? (http://redmine.whatpulse.org/project/windows/). Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2010, 05:48 AM
Post: #5
Error Message if i am offline
The URL is actually, http://redmine.whatpulse.org/projects/show/windows. Lol.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2010, 06:17 AM
Post: #6
Error Message if i am offline
You're right, I suck. Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2010, 04:03 PM
Post: #7
Error Message if i am offline
There is a ticket for that as I can see there:
Its number is #210 (I can't post links)
You should change its severity because it is REALLY annoying. Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Getting a lot of application error cavveman 0 383 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  Error regarding missing DLL TheIceMage 7 1,107 01-20-2021 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  Error: "Network access is disabled." Jourei 5 905 01-20-2021 07:01 AM
Last Post: penguin2233
  OS X Big Sur SSL error firegate666 3 1,043 11-30-2020 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Question SSL Handshake Error dkuebric 13 4,656 11-19-2020 04:08 PM
Last Post: Dosphal
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,286 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 2,921 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
Bug server error sggxp 0 1,369 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 2,904 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 4,656 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)