WhatPulse Forums » Support » Client software v » People with lag-issue wanted! Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
People with lag-issue wanted!
05-20-2008, 01:44 PM
Post: #31
People with lag-issue wanted!
I've got a problem that makes my mouse lag sometimes. Sometimes it is lagging for a few seconds, and sometimes up to 2 minutes. It doesn't happen to me when i'm playing, only while using the comomputer for surfing or similar. My specs:

AMD Athlon 64 2.4Ghz 3800+
1 GB RAM (2x512MB) @ 330Mhz, i think xD
GeForce 7600+ 256MB

...

I don't know if WhatPulse is the problem, but it started after installing WhatPulse for the first time.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Per-Application Pulsing Issue. micycle 14 10,779 04-12-2015 12:43 PM
Last Post: micycle
  I can see my stats but other people cant? NunoLava1998 4 4,209 05-11-2014 11:53 AM
Last Post: smitmartijn
  Network counting issue tim95 3 5,733 12-01-2013 09:20 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse lost past keyboard pushes/clicks also unpulsed issue JantsoP 1 6,553 10-19-2013 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  User name issue Craig.Huffstetler 2 4,920 01-31-2013 02:27 PM
Last Post: xarquid
  Invalid token issue Spark Fearow 2 4,788 09-14-2010 04:56 PM
Last Post: Century0
  Logitech G15v2 issue BassWave 4 4,676 09-15-2009 09:47 PM
Last Post: BassWave
  Help wanted: Distribution? smitmartijn 5 2,668 06-29-2009 01:19 PM
Last Post: psd
  Account setup issue MakCity 4 2,900 05-14-2009 12:04 PM
Last Post: Joran

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)