WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client crash on launch (v2.7.1) Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client crash on launch (v2.7.1)
10-08-2016, 09:57 PM
Post: #1
Client crash on launch (v2.7.1)
Hello,

My client crash on launch without any error message

This is what WP look in the taskbar when i launch him : http://i.imgur.com/SSZtw2p.png

Windows Anniversary (The one who broke CMD for CLI color syntax) x64
Intel® Core™ i5-4670K CPU @ 3.40GHz

Only Nvidia & Logitech service was running during try

What i actually tried :
- Remove whatpulse completely (also remaining key .. etc Sad )
- Remove WinPcap
- Ccleaner --> clean register
- Open regedit --> remove everything with search "whatpulse"
- Reboot
- Delete whatpulse.db & whatpulse.wpw & the complete folder
- Disable my antivirus
- Disable my firewall
- Install a old version (2.6.3)
- launch in admin mode
- Compatibility mode
- Install the 2.6.3 and update with your updater.exe without launching WP
- Disable my network protection
- Use my phone connection

Some note :
- I own and manage my own network
- I didn't install nothing from past 3 month execpt CCleaner to try to repair this issue
- Still work on my laptop with the same update
- WinPcap is not install i don't use network stats


I'm really out of ideas why this happen, any help is welcome

Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Client crash on launch (v2.7.1) - Sovex66 - 10-08-2016 09:57 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Startup Crash on 3.4.0.0 17B29 0 184 09-06-2021 10:24 AM
Last Post: 17B29
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 267 08-04-2021 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 6 1,941 06-16-2021 01:32 AM
Last Post: Bloopy
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 430 05-20-2021 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 1,742 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 2,051 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 3,363 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 9,839 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 3,022 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 4,539 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)