WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] Premium on site does not match premium on client Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Premium on site does not match premium on client
05-28-2016, 07:55 AM (This post was last modified: 06-26-2016 06:10 PM by smitmartijn.)
Post: #1
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client
Not sure if I should post this in Client Support or Website support as it pertains to both. As the title states, my premium end date on the site does not match the premium end date on the client. You can see this in the attached picture.

I'm also wondering which date format you guys use and if you use the same date format on the site vs the client. I'm in the US, so I'm used to month/day/year.

Either way, even if the site and client just had different date formats, they still wouldn't match up so I'm not sure what's going on here.

I think my premium was set to end June 11th, 2016 as the site shows so if it was just different formats, the January 11th, 2016 wouldn't make sense as this date has already passed.

Which date is accurate?


Attached File(s)
.jpg  WP.JPG (Size: 118.49 KB / Downloads: 142)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[FIXED] Premium on site does not match premium on client - fractalsauce - 05-28-2016 07:55 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question The luncher does not add several applications to the site Swirux 0 289 11-13-2019 09:36 AM
Last Post: Swirux
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 3,165 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 938 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 3,183 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,263 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,404 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 3,380 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,531 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 2,154 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 956 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)