WhatPulse Forums » Feature requests » Client software v » Disable Internal Network Traffic? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disable Internal Network Traffic?
02-05-2016, 07:52 AM
Post: #3
RE: Disable Internal Network Traffic?
(02-04-2016 01:38 PM)smitmartijn Wrote:  Hi Drake,

I'm not sure what you mean with 'have them relevant to the totals I see on the whatpulse website' - do you mean you want them to be exactly the same?

Yes. Basically I am asking if it would be possible to have it so that the client only displays WAN traffic like the website does since I find keeping track of how much I transfer between my PC's over LAN to be pointless and in the case of Whatpulse itself irrelevant since it doesn't affect rankings or account totals.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Disable Internal Network Traffic? - Drake356 - 02-05-2016 07:52 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Disable "pulsed!" popup bubble in Windows system tray laundryanto 5 9,142 02-23-2017 01:49 AM
Last Post: laundryanto
  Per Network Usage SeeEmAge 0 1,514 04-29-2016 10:11 AM
Last Post: SeeEmAge
  [CLOSED] Network Port tracking renaming SeeEmAge 1 2,009 03-15-2016 03:52 PM
Last Post: smitmartijn
  [DONE] Network Traffic Breakdown By Protocol Inquizitor 6 3,785 12-31-2015 05:44 PM
Last Post: smitmartijn
  Premium upgrade message on Network -> Applications Wopian 1 2,510 02-27-2015 07:44 PM
Last Post: smitmartijn
  Network history graph? Nofowuw 2 4,061 10-15-2014 02:49 AM
Last Post: MiniGod
Star Capture Traffic on HSPA/UMTS Connection KuschelMark 0 2,851 06-14-2014 07:36 PM
Last Post: KuschelMark
  Disable double click to pulse! maranello69 4 8,490 11-23-2013 10:16 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)