WhatPulse Forums » Support » Client software v » Upload not measured correctly Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upload not measured correctly
10-09-2015, 10:34 AM (This post was last modified: 10-09-2015 10:35 AM by Electrosa.)
Post: #1
Upload not measured correctly
Hi all

I've detected that my whatpulse is not taking into account all the upload traffic in, at least, one of my computers. The downloads are measured correctly though.

For example, today I've uploaded some files to my server (of course in an external network) and some videos to YouTube (totalling aprox. 3 GB), and Whatpulse has only measured about 40 MB! The network graph shows 1-2 kB/s at maximum -so it's measuring some traffic-, while actually it's uploading at about 500 kB/s. Task manager correctly shows that I'm using 5-6% of network, corresponding to the 100 Mbit Ethernet I'm connected to.

I've tried reinstalling WinPcap, but the problem has not been solved.

What else could I do?

If you need more details, please ask me. Thanks in advance!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Upload not measured correctly - Electrosa - 10-09-2015 10:34 AM
RE: Upload not measured correctly - Wynand - 04-02-2016, 02:24 PM
RE: Upload not measured correctly - kubo25 - 04-03-2016, 05:56 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse doesn't track internet up/down correctly on gigibit internet Deuss 2 374 08-19-2021 08:32 PM
Last Post: lvh1
  How is Total Active Time Measured. SpiffyCheese 0 274 06-28-2021 05:43 AM
Last Post: SpiffyCheese
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 688 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  Upload and download swapped Nick3252 1 2,290 07-22-2020 08:02 PM
Last Post: abpop
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 10,967 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  ALT Combinations are not detected correctly. Fightglor 0 1,911 09-11-2016 11:30 AM
Last Post: Fightglor
  Uptime not tracking correctly (windows 10) RuneRifle 0 2,388 05-05-2016 11:04 PM
Last Post: RuneRifle
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 3,148 02-10-2016 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse 2.6.3 and qBittorrent 3.2.4, double upload? TehMoff 0 3,010 10-18-2015 02:51 PM
Last Post: TehMoff
  Network activity being measured but not pulsed? SwooshyCueb 0 2,366 09-13-2015 04:03 AM
Last Post: SwooshyCueb

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)