WhatPulse Forums » Support » Website v » [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying
03-06-2015, 08:04 PM
Post: #2
RE: Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying
That's strange, they work for me: http://puu.sh/gpaRz/598296b065.png
I'm using Windows 7 though.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying - Robby250 - 03-06-2015 08:04 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 738 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 981 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  Can *not* minimize forum sections nimd4 1 913 04-11-2016 06:23 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 1,398 02-28-2016 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 1,370 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 1,341 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 1,583 02-07-2016 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  Unable to view computers Joshua F 3 1,812 09-15-2015 10:39 AM
Last Post: Megachip
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 1,793 07-24-2015 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  Latest forum posts and People Tweeting are broken for me Robby250 3 1,586 07-05-2015 01:09 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)