WhatPulse Forums » Support » Client software v » [Debian] Pulses lost when using reboot command Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Debian] Pulses lost when using reboot command
01-29-2015, 08:31 AM (This post was last modified: 01-29-2015 08:32 AM by [GoT]Jewest.)
Post: #1
[Debian] Pulses lost when using reboot command
Hi,

I was about to pulse a small (10K key) pulse from my machine till I found out that it was lost.
So I tried to figure out what is going wrong.

Perform the following sequence:
1]. Boot Dedian x64 with whats app client version 2.5
2]. Type about 90 chars. (or any other number)
3] open a terminal.
4]. sudo reboot
5]. reboot the machine
6] check the unpulsed state for the client, this is zero instead of 90.
But the Hotkey map is reporting that there are 90 keys today.
Please solve this issue or explain why this is not working as expected..

Thank you in advance.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[Debian] Pulses lost when using reboot command - [GoT]Jewest - 01-29-2015 08:31 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question 3.0 Reboot Calendar not working Xylion 0 236 01-03-2021 10:08 PM
Last Post: Xylion
Sad cant recognize the command key on mac zhangruiqi 2 2,159 05-09-2020 05:31 PM
Last Post: Anonymous2
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 2,254 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
  Favorite reboot days dots are too small d3ullist 3 2,314 11-05-2016 10:36 PM
Last Post: smitmartijn
  Favorite reboot days is massive d3ullist 1 1,672 03-22-2016 06:25 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Duplicate Pulses (Client Version 2.5) abpop 2 3,094 01-03-2015 07:59 AM
Last Post: abpop
  Heat map is not showing Enter button in Debian Testing(Jessie) and version 2.3 [GoT]Jewest 1 4,219 02-20-2014 10:18 PM
Last Post: cartman2000
  Lost 12k clicks when exiting and reloading buggy client trbot 2 4,867 02-01-2014 11:15 PM
Last Post: trbot
  WhatPulse lost past keyboard pushes/clicks also unpulsed issue JantsoP 1 6,393 10-19-2013 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
Sad I just updated and lost all of my clicks Ryan_Hogan 3 4,974 09-22-2013 08:48 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)