WhatPulse Forums » Support » Website v » Bug in XML-API: & must be & Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bug in XML-API: & must be &
03-24-2008, 11:35 PM (This post was last modified: 03-31-2008 06:46 AM by X-Kal.)
Post: #9
Bug in XML-API: & must be &
bug in the api:
$data = implode("", file(" i can't post links /api/users.php?UserID=".$userid));
users.php should be user.php

And because there is an example on the api page there is no need to also print stats in the api file.

and can we have more stats in the api? I'd like to see last-pulse and miles moved whith mouse.

edit: oh, the stats are much more complete. I think I am going to rewrite that api. I'll post here when I am done.

http://bierkip.nl/keys/user_parse.phps

now making an example index.php file to show how you can display the stats.

edit 3:
an example of how you could display the stats:
PHP Code:
<?
    
require('user_parse.php');
    
$WP_stats = new WP_stats;
    
$stats $WP_stats->get(182042);
    
    echo 
'<table>';
    foreach (
$stats as $id=>$stat) {
        echo 
'<tr><td>'$id .'</td><td>'$stat .'</td></tr>';
    }
    echo 
'</table>';
?>
This will display the stats as you can see on: http://www.bierkip.nl/keys/

for more info contact me via http://www.bierkip.nl
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Bug in XML-API: &amp; must be &amp;amp; - rvec - 03-24-2008 11:35 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)