WhatPulse Forums » Feature requests » Client software v » I cannot pulse. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I cannot pulse.
05-03-2015, 10:17 AM
Post: #8
RE: I cannot pulse.
(05-03-2015 05:28 AM)garrettw87 Wrote:  Please let there be some hack that will work..

There is no hack, sorry. If something happens to your client or account in the client, always try to repair it as soon as possible to prevent such loss.

Also, please make a new post instead of digging up one from 2011..thanks!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
I cannot pulse. - nlspot2011 - 10-01-2011, 09:50 AM
RE: I cannot pulse. - garrettw87 - 05-03-2015, 05:28 AM
RE: I cannot pulse. - smitmartijn - 05-03-2015 10:17 AM
I cannot pulse. - chandor - 11-25-2011, 09:31 PM
I cannot pulse. - chandor - 11-27-2011, 10:50 PM
I cannot pulse. - chandor - 11-27-2011, 10:53 PM
I cannot pulse. - hanusek - 12-29-2011, 03:31 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MacOS 11 Beta, not be able to pulse iOChris 3 1,424 10-09-2020 08:01 AM
Last Post: smitmartijn
  Disable double click to pulse! maranello69 4 8,648 11-23-2013 10:16 AM
Last Post: smitmartijn
  Pulse with a keystroke? arsha99 3 5,188 11-21-2013 12:26 AM
Last Post: arsha99
Information Pulse sound HAROLD 3 5,616 06-16-2013 10:36 PM
Last Post: Bloopy
  Time-controlled Auto Pulse Jynt1 3 3,024 08-27-2012 02:23 PM
Last Post: Just David
  Pulse on time or via signal blindmatrix 2 3,345 02-23-2011 07:54 PM
Last Post: jmrk
  Ability to Pulse at a Certain Time ericb2410 10 17,004 08-22-2010 03:36 AM
Last Post: sellyme
  Portable Pulse banker1 2 5,725 02-27-2010 02:02 AM
Last Post: bobL
  The "Pulse Ordering" Menu Beardie27 1 4,683 07-06-2009 10:48 PM
Last Post: Beardie27
  scheduled pulse time Liuqyn 7 9,147 03-15-2009 09:42 PM
Last Post: Beardie27

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)