WhatPulse Forums » Support » Website v » New forum errors Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New forum errors
12-24-2012, 08:28 PM
Post: #1
New forum errors
Sorz if I've missed a thread, but couldn't find a place. +1 on forums errors, new registration, attached.


Attached File(s)
.png  Screenshot - 12242012 - 09:25:45 PM.png (Size: 115.81 KB / Downloads: 290)

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 08:40 PM
Post: #2
RE: New forum errors
Where did you even find the register link? It's supposed to be hidden, a long with the login links. ;-)

Should be fixed! (and redirecting to the main website)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 11:07 PM (This post was last modified: 12-24-2012 11:41 PM by nimd4.)
Post: #3
RE: New forum errors
Registration is displayed when clicking on NEW THREAD, the login screen has got the link at the bottom, Need to register? [..]

However, when regging the new account, email confirmation displays this page right away (even on the first go):

Quote:Activate Account

Something went wrong, this link is no longer valid! Please check that you did not visit this page twice.

And also, that login screen won't let me get in (bc probably the new account isn't verified)

Edit: uh, seems that I'm able to post with it (reply loads fine) so idk.


Attached File(s)
.png  Screenshot - 12252012 - 12:05:38 AM.png (Size: 382.43 KB / Downloads: 276)

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2012, 11:41 PM (This post was last modified: 12-24-2012 11:45 PM by j8newbie.)
Post: #4
RE: New forum errors
Also clicking at the bottom on:
Code:
Mark All Forums Read
shows:
Quote:Authorization code mismatch. Are you accessing this function correctly? Please go back and try again.

Edit: Selecting Log Out from the bottom also brings up:

Quote:Your user ID could not be verified to log you out. This may have been because a malicious Javascript was attempting to log you out automatically. If you intended to log out, please click the Log Out button at the top menu.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-25-2012, 10:40 AM
Post: #5
RE: New forum errors
Both have been fixed.

Just to clarify; any registration/login/logout function in the forums are supposed to be disabled and redirecting to functions of the main website. Validating/registering doesn't work by design.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-14-2013, 10:18 PM (This post was last modified: 01-14-2013 10:23 PM by nimd4.)
Post: #6
RE: New forum errors
Another one, image attached. I realize that Firefox is getting stuck, or actually not redirecting, because of the local configuration - most probably due to NoScript from the looks of it - but, on top of that (the real problem is that) Firefox isn't asking me to *remember* the password.. It seems that you have disabled / not enabled that function, with the new login(s).

.png  Screenshot - 01142013 - 11:11:19 PM.png (Size: 414.66 KB / Downloads: 217)

Would you be willing to enable it / put it back?.. And if not, what would be the reason, pls? :)

PS.
Just clicked on 'Quick Edit' and it seems that only 'Full Edit' is working, for the forum posts??
PPS.
Login and password removed from the screenshot, as not to show the length of it. =)

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 02:10 PM
Post: #7
RE: New forum errors
Firefox is offering to remember the password now (since a while back), thank you.

Smile

[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2013, 03:50 PM
Post: #8
RE: New forum errors
Best part is, there were no changes there.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Can *not* minimize forum sections nimd4 1 922 04-11-2016 06:23 PM
Last Post: smitmartijn
  Latest forum posts and People Tweeting are broken for me Robby250 3 1,591 07-05-2015 01:09 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 2,200 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
  Wide Images break forum layout Wopian 0 1,657 07-05-2014 11:26 PM
Last Post: Wopian
  merge with old forum user London_Ash 1 3,486 01-02-2013 12:06 AM
Last Post: Suck My Trend
  New Forum Moderator: Kuro PinkFloyd 1 2,707 09-28-2011 01:31 PM
Last Post: mrpinkpibb
  Forum images Skullietje 7 6,233 09-24-2007 09:29 PM
Last Post: BenPhelps

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)